Prigoljufal 6000 evrov pri socialnih prejemkih

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti za izravnalne ukrepe so obravnavali državljana Kosova, ki je z lažnimi listinami goljufal pri prejemanju socialnih transferjev. Za dejanje so ga kazensko ovadili, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Državljan Kosova je prikazoval, da z družino biva in dela v Sloveniji, čeprav, kot je ugotovila policija, to ne drži. Prijavljen je bil celo na naslovu, kjer ni objekta.
Do pravic iz naslova javnih sredstev ni upravičen. V približno dveh letih si je pridobil okoli 6000 evrov protipravne koristi, zaradi česar so ga policisti kazensko ovadili.
Na naše vprašanje, ali je bila ta zloraba na naslovu v Kranju, pa je mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj, odgovoril, da je "osumljenec menjal naslove in so različni po Sloveniji".

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:34 29. Januar 2022.

    takih je na stotine.

  • 21:01 28. Januar 2022.

    Ni edini, kolk je takih ki pri nas delajo pa nimajo otrok tukaj ampak v svoji drzavi pa dobivajo otroske, …

  • 13:24 28. Januar 2022.

    Spremenit zakone in poostrit nadzor, ne samo delit denar. Pa nagnat vso sodrgo, ki goljufa. Nič zapora, vrnit denar in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.