Rešili poškodovani smučarki

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
O dveh smučarskih nesrečah poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Ena se je zgodila danes, v soboto, 18. decembra, popoldne na območju občine Jesenice, ena pa že včeraj na smučišču Stari vrh na območju občine Gorenja vas - Poljane.
Oglej si celoten članek

Malo čez 13. uro se je danes pri turnem smučanju s Ptičjega vrha, občina Jesenice, pri padcu poškodovala turna smučarka. Gorski reševalci GRS Jesenice so jo najprej oskrbeli, nato pa transportirali v dolino in jo izročili reševalcem Nujne medicinske pomoči Jesenice.

Ptičji vrh je 1550 metrov visoka gora med Struško in Golico. Z vrha, ki meji med Slovenijo in Avstrijo, je lep razgled na Dravsko dolino, del Karavank in Julijske Alpe.

Tudi v drugi nesreči, ki se se je zgodila včeraj ob 10.30 na smučarskem tekmovanju na smučišču Stari vrh, se je poškodovala smučarka. Gorski reševalski GRS Škofja Loka so jo na kraju oskrbeli in jo prepeljali v dolino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:28 19. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.