Roparja bežala, zdaj oba v priporu

Foto: zurnal24.si Fotografija je simbolična.
Foto: zurnal24.si Fotografija je simbolična.
Poročali smo že, da sta v nedeljo, 3. julija, zvečer v Kranju dva storilca pristopila k občanu, ga pretepla in mu vzela ročno uro.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes v zvezi z ropom sporočili še več podrobnosti. Kot so navedli, je bil občan v pretepu lažje poškodovan, ročna ura pa da je bila elektronska in manjše vrednosti.

Osumljenca sta po ropu pobegnila s kraja dogodka. Enega so policisti prijeli v hitri intervenciji, drugega, ki se je skrival, je izsledil vodnik s policijskim psom.
Po pridržanju so osumljenca včeraj, v torek, 5. julija, privedli k preiskovalnemu sodniku na Okrožno sodišče Kranj. Sodnik je za oba odredil pripor.

Že skoraj pol leta iščejo roparja z Gradnikove ulice

V Kranju pa ostaja še nepreiskan rop z dne 10. januar 2022.  Ob 18. uri je neznani storilec v bližini glavne avtobusne postaje na Gradnikovi ulici stopil za starejšega občana, ga zbil na tla in mu odvzel torbico. Oškodovanec je bil v dejanju lažje poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.