Gorenjska
957 ogledov

Roparja bežala, zdaj oba v priporu

privedba, sodišče zurnal24.si Fotografija je simbolična.
Poročali smo že, da sta v nedeljo, 3. julija, zvečer v Kranju dva storilca pristopila k občanu, ga pretepla in mu vzela ročno uro.

S Policijske uprave Kranj so danes v zvezi z ropom sporočili še več podrobnosti. Kot so navedli, je bil občan v pretepu lažje poškodovan, ročna ura pa da je bila elektronska in manjše vrednosti.

Osumljenca sta po ropu pobegnila s kraja dogodka. Enega so policisti prijeli v hitri intervenciji, drugega, ki se je skrival, je izsledil vodnik s policijskim psom.
Po pridržanju so osumljenca včeraj, v torek, 5. julija, privedli k preiskovalnemu sodniku na Okrožno sodišče Kranj. Sodnik je za oba odredil pripor.

Že skoraj pol leta iščejo roparja z Gradnikove ulice

V Kranju pa ostaja še nepreiskan rop z dne 10. januar 2022.  Ob 18. uri je neznani storilec v bližini glavne avtobusne postaje na Gradnikovi ulici stopil za starejšega občana, ga zbil na tla in mu odvzel torbico. Oškodovanec je bil v dejanju lažje poškodovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.