Še boljša aplikacija iKranj

Mobilna aplikacija iKranj je na voljo v novi, posodobljeni verziji. Uporabniki lahko z njo spremljajo novice, dogodke, zapore ceste, radarje, možnosti izposoje kolesa ali e-vozila v Mestni občini Kranj.
Oglej si celoten članek

Brezplačno mobilno aplikacijo iKranj so pred kratkim posodobili na najnovejšo verzijo sistema Ionic, zaradi narave nalaganja aplikacije na Google Play in Apple store pa je bilo treba staro verzijo deaktivirati in v sistem naložiti novo. Uporabniki lahko sicer staro aplikacijo še vedno uporabljajo, vendar ta ne bo več sledila posodobitvam. Zaradi boljše uporabniške izkušnje je tako priporočljivo, da uporabniki staro aplikacijo izbrišejo iz naprav in naložijo novo.

 

S prenosom aplikacije lahko uporabniki sledijo novicam z različnih področij z območja Mestne občine Kranj in širše. Ob tem si lahko nastavijo svoje najljubše kategorije in berejo le novice, ki jih zanimajo. Taka nastavitev je možna tudi pri napovedniku dogodkov, ki se bodo odvijali v Kranju. Aplikacija poleg tega omogoča vpogled, kje se nahajajo radarji, kje so zapore cest, kje brezplačne wi-fi točke, kakšno je vreme v Kranju. Preveriti je možno tudi lokacije in razpoložljivost e-avtomobilov za najem oziroma koles v sistemu KRsKOLESOM ali oddati pobudo na platformo KrPovej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.