Gorenjska
43 ogledov

Še boljša aplikacija iKranj

Mobilna aplikacija iKranj je na voljo v novi, posodobljeni verziji. Uporabniki lahko z njo spremljajo novice, dogodke, zapore ceste, radarje, možnosti izposoje kolesa ali e-vozila v Mestni občini Kranj.

Brezplačno mobilno aplikacijo iKranj so pred kratkim posodobili na najnovejšo verzijo sistema Ionic, zaradi narave nalaganja aplikacije na Google Play in Apple store pa je bilo treba staro verzijo deaktivirati in v sistem naložiti novo. Uporabniki lahko sicer staro aplikacijo še vedno uporabljajo, vendar ta ne bo več sledila posodobitvam. Zaradi boljše uporabniške izkušnje je tako priporočljivo, da uporabniki staro aplikacijo izbrišejo iz naprav in naložijo novo.

 

S prenosom aplikacije lahko uporabniki sledijo novicam z različnih področij z območja Mestne občine Kranj in širše. Ob tem si lahko nastavijo svoje najljubše kategorije in berejo le novice, ki jih zanimajo. Taka nastavitev je možna tudi pri napovedniku dogodkov, ki se bodo odvijali v Kranju. Aplikacija poleg tega omogoča vpogled, kje se nahajajo radarji, kje so zapore cest, kje brezplačne wi-fi točke, kakšno je vreme v Kranju. Preveriti je možno tudi lokacije in razpoložljivost e-avtomobilov za najem oziroma koles v sistemu KRsKOLESOM ali oddati pobudo na platformo KrPovej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.