Štirideset odstotkov otrok ostalo doma

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Danes je v javne Kranjske vrtce prišlo 972 malčkov, kar je 60 odstotkov vseh vpisanih otrok. Kar 630 pa jih je zaradi različnih vzrokov manjkalo, je za Žurnal24 danes sporočila ravnateljica mag. Tea Dolinar.
Oglej si celoten članek

Po včerajšnjem množičnem 12-urnem testiranju s hitrimi testi na okužbo z novim koronavirusom, ki so ga izvajali za zaposlene v vrtcih in osnovnih šolah v avli Mestne občine Kranj, nas je zanimalo, kako je z zaposlenimi v Kranjskih vrtcih.

Mag. Tea Dolinar je pojasnila, da je okoli 170 strokovnih delavcev (75 odstotkov) danes v oddelkih in da je bil od zaposlenih, ki so se včeraj testirali s hitrimi testi, le eden pozitiven in je tako zaradi tega ostal doma.

Vsi drugi zaposleni, ki niso prišli danes v službo, pa so odsotni zaradi različnih vzrokov: zaradi bolniške, karantene, varstva otrok v 4. in 5. razredu, je še razložila ravnateljica Kranjskih vrtcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.