Tat je imel pomočnika

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Varnostnik je v eni od trgovin včeraj zalotil in zadržal moškega, ki je poskušal ukrasti za okoli 120 evrov artiklov. A pri tem opravilu tat ni bil sam, so ugotovili policisti.
Oglej si celoten članek

Okoliščine kažejo, da je imel pri tatvini pomoč še enega moškega, ki se je upiral v postopku s policisti. Zato tega moškega obravnavajo tudi zaradi prekrška. Proti obema postopki zaradi kaznivega dejanja še potekajo, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj

V Kranju pa so iz kleti stanovanjskega bloka neznanci ukradli dve električni kolesi, skiro in še nekaj drugih predmetov. Policija svetuje, naj stanovalci v blokih poskušajo zagotoviti zaklepanje vhodnih vrat v blok in tudi ustrezno zaščito kleti, v katerih hranijo vrednejše stvari.

V  Mojstrani pa je včeraj nekdo vlomil v osebni avtomobil, a ni ničesar odnesel. In še nasvet policije: v vozilih ne puščajte vrednih stvari in predmetov,  ki  bi bili lahko zanimivi za tatove, kot na primer nahrbtniki, vrečk in torbice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.