Gorenjska
779 ogledov

Tat je imel pomočnika

Tatvina Shutterstock Fotografija je simbolična.
Varnostnik je v eni od trgovin včeraj zalotil in zadržal moškega, ki je poskušal ukrasti za okoli 120 evrov artiklov. A pri tem opravilu tat ni bil sam, so ugotovili policisti.

Okoliščine kažejo, da je imel pri tatvini pomoč še enega moškega, ki se je upiral v postopku s policisti. Zato tega moškega obravnavajo tudi zaradi prekrška. Proti obema postopki zaradi kaznivega dejanja še potekajo, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj

V Kranju pa so iz kleti stanovanjskega bloka neznanci ukradli dve električni kolesi, skiro in še nekaj drugih predmetov. Policija svetuje, naj stanovalci v blokih poskušajo zagotoviti zaklepanje vhodnih vrat v blok in tudi ustrezno zaščito kleti, v katerih hranijo vrednejše stvari.

V  Mojstrani pa je včeraj nekdo vlomil v osebni avtomobil, a ni ničesar odnesel. In še nasvet policije: v vozilih ne puščajte vrednih stvari in predmetov,  ki  bi bili lahko zanimivi za tatove, kot na primer nahrbtniki, vrečk in torbice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.