Tatovi imajo radi podzemne garaže

Foto: Opel, katalizator Fotografija je simbolična.
Foto: Opel, katalizator Fotografija je simbolična.
Včeraj so gorenjski policisti med drugim obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kršitev predpisov o javnem redu in miru, tri tatvine, zasegli pa so tudi manjšo količino prepovedane droge.
Oglej si celoten članek

V zvezi s tatvinami so danes s Policijske uprave Kranj navedli, da so nezanci v podzemnih garažah v Kranju s treh vozil Opel Astra in Renault Clio odmontirali katalizatorje.

Voznik trčil v peško, voznica v kolesarja

V zadnjem obdobju je bilo na Gorenjskem več nesreč zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, prekratke varnostne razdalje in neupoštevanja pravil o prednosti. Samo včeraj je bilo sedem prometnih nesreč, od teh tri s telesnimi poškodbami, in sicer v Škofji Loki, Gorenji vasi in Kranju.

V Škofji Loki je voznik na prehodu za pešce trčil v peško. V Gorenji vasi so bila v nesreči udeležena tri vozila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje enega voznika in prekratke varnostne razdalje drugega voznika. V Kranju pa je voznica trčila v kolesarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.