Gorenjska
836 ogledov

Tatovi imajo radi podzemne garaže

Opel, katalizator Opel, katalizator Fotografija je simbolična.
Včeraj so gorenjski policisti med drugim obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kršitev predpisov o javnem redu in miru, tri tatvine, zasegli pa so tudi manjšo količino prepovedane droge.

V zvezi s tatvinami so danes s Policijske uprave Kranj navedli, da so nezanci v podzemnih garažah v Kranju s treh vozil Opel Astra in Renault Clio odmontirali katalizatorje.

Voznik trčil v peško, voznica v kolesarja

V zadnjem obdobju je bilo na Gorenjskem več nesreč zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, prekratke varnostne razdalje in neupoštevanja pravil o prednosti. Samo včeraj je bilo sedem prometnih nesreč, od teh tri s telesnimi poškodbami, in sicer v Škofji Loki, Gorenji vasi in Kranju.

V Škofji Loki je voznik na prehodu za pešce trčil v peško. V Gorenji vasi so bila v nesreči udeležena tri vozila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje enega voznika in prekratke varnostne razdalje drugega voznika. V Kranju pa je voznica trčila v kolesarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.