Trčil v dva avta, nato so ga izločili

Foto: Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Foto: Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali sedem prometnih nesreč, v eni od njih, in sicer v Kranju, se je poškodoval motorist. Sinoči pa so v Kranju iz prometa izločili tudi alkoholiziranega voznika, ki je trčil v dve vozili.
Oglej si celoten članek

V Kranju je voznik mopeda odvzel prednost voznici osebnega avtomobila. V nesreči se je po podatkih policije lažje poškodoval, proti njemu pa zdaj poteka prekrškovni postopek.

Še enega mopedista so ponoči obravnavali škofjeloški policisti. Bil je brez vozniškega dovoljenja, z neregistriranim mopedom in nameščenimi registrskimi tablicami, ki pripadajo drugemu vozilu. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal še rezultat 0,19 mg/l alkohola. Moped so mu policisti zasegli.

Alkohol so policisti namerili tudi pri vozniku, ki je sinoči v Kranju zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročil naletno trčenje in škodo na še dveh drugih vozilih. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal rezultat 0,78 mg/l alkohola. Kot so danes sporočili iz PU Kranj, so ga policisti izločili iz prometa. In ob tem naslovili poziv vsem k odgovorni vožnji in izogibanju tveganjem, ki vodijo v nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.