Gorenjska
463 ogledov

Trčil v dva avta, nato so ga izločili

Katera žgana pijača je žejnemu Poljaku tekla po grlu, s policije niso sporočili, Žurnal24 main Vožnja in alkohol ne gresta skupaj.
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali sedem prometnih nesreč, v eni od njih, in sicer v Kranju, se je poškodoval motorist. Sinoči pa so v Kranju iz prometa izločili tudi alkoholiziranega voznika, ki je trčil v dve vozili.

V Kranju je voznik mopeda odvzel prednost voznici osebnega avtomobila. V nesreči se je po podatkih policije lažje poškodoval, proti njemu pa zdaj poteka prekrškovni postopek.

Še enega mopedista so ponoči obravnavali škofjeloški policisti. Bil je brez vozniškega dovoljenja, z neregistriranim mopedom in nameščenimi registrskimi tablicami, ki pripadajo drugemu vozilu. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal še rezultat 0,19 mg/l alkohola. Moped so mu policisti zasegli.

Alkohol so policisti namerili tudi pri vozniku, ki je sinoči v Kranju zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji povzročil naletno trčenje in škodo na še dveh drugih vozilih. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal rezultat 0,78 mg/l alkohola. Kot so danes sporočili iz PU Kranj, so ga policisti izločili iz prometa. In ob tem naslovili poziv vsem k odgovorni vožnji in izogibanju tveganjem, ki vodijo v nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.