Trčil v kolesarko na Koroški cesti

Foto: M. Ha. Koroška cesta v Kranju
Foto: M. Ha. Koroška cesta v Kranju
Včeraj malo po 16. uri se je na Koroški cesti v Kranju zgodila prometna nesreča: 56-letni voznik je spregledal kolesarko, ki je prečkala križišče po kolesarskem pasu, in trčil vanjo.
Oglej si celoten članek

Poškodovano kolesarko so odpeljali z reševalnim vozilom v zdravstveno ustanovo, zoper voznika pa policisti vodijo prekrškovni postopek.
Na območju Kranja so policisti včeraj popoldne v prodajalni obravnavali še 47-letnega moškega, ki je poskušal ukrasti več kosov mesnih izdelkov. Zoper njega vodijo predkazenski postopek, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Državno tožilstvo pa bodo policisti obveščali tudi o 36-letniku, ki je bil nasilen do svoje zunajzakonske partnerke. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so blejski policisti omenjenemu moškemu včeraj zjutraj izrekli prepoved približevanja, o njegovih dejanjih pa zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:07 29. Marec 2023.

    Vse tovrstne nesreče se dogajajo zaradi pomanjkljivega nadzora policije . Vsak dan srečam kolesarje ,ki vozijo v vse smeri po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.