Gorenjska
562 ogledov

Trčil v kolesarko na Koroški cesti

Kranj prevoz M. Ha. Koroška cesta v Kranju
Včeraj malo po 16. uri se je na Koroški cesti v Kranju zgodila prometna nesreča: 56-letni voznik je spregledal kolesarko, ki je prečkala križišče po kolesarskem pasu, in trčil vanjo.

Poškodovano kolesarko so odpeljali z reševalnim vozilom v zdravstveno ustanovo, zoper voznika pa policisti vodijo prekrškovni postopek.
Na območju Kranja so policisti včeraj popoldne v prodajalni obravnavali še 47-letnega moškega, ki je poskušal ukrasti več kosov mesnih izdelkov. Zoper njega vodijo predkazenski postopek, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Državno tožilstvo pa bodo policisti obveščali tudi o 36-letniku, ki je bil nasilen do svoje zunajzakonske partnerke. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, so blejski policisti omenjenemu moškemu včeraj zjutraj izrekli prepoved približevanja, o njegovih dejanjih pa zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja.

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 17:07 29.marec 2023.

    Vse tovrstne nesreče se dogajajo zaradi pomanjkljivega nadzora policije . Vsak dan srečam kolesarje ,ki vozijo v vse smeri po pločniku in potem iznenada skočijo na cesto .Policija se ob tem obrne vstran in pelje mimo kot ,da se jih to ne tiče ?