Triglav ostaja v drugi ligi

Foto: NK Triglav Kranj Triglav slavil zmago.
Foto: NK Triglav Kranj Triglav slavil zmago.
Nogometnemu klubu Triglav Kranj se po povratni tekmi kvalifikacij za dopolnitev Prve lige Telemach ni uspelo uvrstiti v višjo ligo. Nogometaši CB24 Tabora Sežane so bili boljši s 5 : 2.
Oglej si celoten članek

Po porazu Triglava v četrtek je sledila povratna tekma med ekipama na stadionu Stanka Mlakarja v Kranju, nogometaši Sežane so povodili že v začetku tekme.

V 8. minuti je zadel Dino Stančič, v 11. Fahd Ndzengue. Stančič je zadel tudi za 3 : 0 v 39. minuti, na kar je odgovoril Tin Matić s prvim golom Triglava, streljal je z enajstih metrov. Do konca tekme so se zvrstili še zadetki ponovno Stančiča (52. minuta), Matića v 71. minuti, Žiga Ovsenek je prispeval zadnji gol za ekipo Sežane.

Nogometaši Tabora tako ostajajo v elitni nogometni ligi. V gorenjsko prestolnico so že odpotovali z dvema goloma prednosti, v četrtek je bil izid prve kvalifikacijske tekme 3 : 1 za primorsko ekipo. Triglav je sicer še imel možnosti, da se z zmago na povratni tekmi 2 : 0 prebije v prvo ligo, kar mu ni uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.