Gorenjska
1026 ogledov

Triglav ostaja v drugi ligi

Triglav slavil zmago. NK Triglav Kranj Triglav slavil zmago.
Nogometnemu klubu Triglav Kranj se po povratni tekmi kvalifikacij za dopolnitev Prve lige Telemach ni uspelo uvrstiti v višjo ligo. Nogometaši CB24 Tabora Sežane so bili boljši s 5 : 2.

Po porazu Triglava v četrtek je sledila povratna tekma med ekipama na stadionu Stanka Mlakarja v Kranju, nogometaši Sežane so povodili že v začetku tekme.

V 8. minuti je zadel Dino Stančič, v 11. Fahd Ndzengue. Stančič je zadel tudi za 3 : 0 v 39. minuti, na kar je odgovoril Tin Matić s prvim golom Triglava, streljal je z enajstih metrov. Do konca tekme so se zvrstili še zadetki ponovno Stančiča (52. minuta), Matića v 71. minuti, Žiga Ovsenek je prispeval zadnji gol za ekipo Sežane.

Nogometaši Tabora tako ostajajo v elitni nogometni ligi. V gorenjsko prestolnico so že odpotovali z dvema goloma prednosti, v četrtek je bil izid prve kvalifikacijske tekme 3 : 1 za primorsko ekipo. Triglav je sicer še imel možnosti, da se z zmago na povratni tekmi 2 : 0 prebije v prvo ligo, kar mu ni uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice