Gorenjska
572 ogledov

3 : 1 za Sežano, končna odločitev v nedeljo

1. tekma za uvrstitev v 1. SNL se je končala v prid domačinov. NK Triglav Kranj 1. tekma za uvrstitev v 1. SNL se je končala v prid domačinov.
Prva tekma kvalifikacij za popolnitev prve slovenske nogometne lige se je končala z rezultatom 3 : 1 za domačine iz NK Tabor Sežana. Končna odločitev bo padla v nedeljo na povratni tekmi v Kranju.

Za Sežano je v 4. minuti zadel Rodrigue Bongongui, za izenačenje z 1 : 1 je nato nasprotnikovo mrežo zatresel nogometaš Triglava Žan Vipotnik. V zadnjem delu tekme je zablestel Gabonec Fahd Ndzengue, ki je ekipi Sežane z dvema goloma zagotovil mirno pot na povratno tekmo v Kranj.

Bolj razigrani v 2. polčasu

Tekma je sicer postregla z dvema različnima polčasoma. Prvi je bil nezanimiv, igra je v njem je potekala predvsem med dvema kazenskima prostoroma, pravih priložnosti ni bilo. V drugem pa sta se ekipi razigrali, igra je bila živahnejša, zanimivih dogodkov pa več – trije od štirih golov in več priložnosti so se pojavili v drugem delu.

Odločalo se bo v nedeljo

Nogometaši Sežane so tako zaenkrat v prednosti, a končna odločitev bo padla v nedeljo na povratni tekmi v Kranju. »Nismo zadovoljni, predvsem drugi gol smo prejeli zaradi popolnoma nepotrebne napake. Gremo v Kranj in skušali bomo obrniti rezultat. Predvsem bomo morali biti bolj pogumni, nič še ni izgubljenega,« je optimističen trener NK Triglav Kranj Boštjan Miklič.

Tekma bo v Športnem centru Kranj, 29. maja ob 19.30 uri. Vstopnice so že v prodaji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice