Triglav premagal prvouvrščene na lestvici

Foto: NK Triglav Kranj Pomembna zmaga Triglava.
Foto: NK Triglav Kranj Pomembna zmaga Triglava.
V 21. krogu 2. SNL je NK Triglav Kranj z 2 : 0 premagal NK Rogaška, ki so trenutno prvouvršeni na lestvici 2. SNL.
Oglej si celoten članek

Prvi gol za Triglav je že v 15. minuti prispeval Leon Kondić, v 80. minuti je zadel še Kristian Dakič. Domačini (NK Rogaška) niso uspeli priti do zadetka.

"Nismo se prišli predat"

Suverena zmaga Triglava proti prvouvrščenim v ligi je bila za mnoge presenečenje, a so bili kranjski nogometaši nanjo pripravljeni, poudarja trener Miki Kondič: "Čeprav smo vedeli, da je nasprotnik dober, se nismo prišli predat. Uspelo nam je, kar smo trenirali na treningih, rezultat 2 : 0 pove, da smo zasluženo zmagali," je povedal po tekmi in dodal, da so bili nekoliko nezadovoljni z nogometno površnino. "A smo kljub temu uspeli tekmo odlično izpeljati.

11. na lestvici

Pomembna zmaga je premaknila kranjski nogometni klub na 11. mesto na lestvici 2. SNL, v prvih treh tekmah spomladanskega dela so se tako pomaknli za dve mesti navzgor.

V 22. krogu 2. SNL bodo odigrali z Aluminijem, ki je trenutno drugouvrščena ekipa v ligi. "Tudi na to tekmo gremo z željo po zmagi. Igrali bomo na domačih tleh, imamo daleč najboljše pogoje v ligi, ki nam jih omogočajo Zavod za šport Kranj in tam zaposleni, kar bomo skušali kar se da dobro izkoristiti," je napovedal Kondič. Tekma bo v petek, 24. marca, v Športnem centru Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.