Gorenjska
2304 ogledov

Triglav premagal prvouvrščene na lestvici

Pomembna zmaga Triglava. NK Triglav Kranj Pomembna zmaga Triglava.
V 21. krogu 2. SNL je NK Triglav Kranj z 2 : 0 premagal NK Rogaška, ki so trenutno prvouvršeni na lestvici 2. SNL.

Prvi gol za Triglav je že v 15. minuti prispeval Leon Kondić, v 80. minuti je zadel še Kristian Dakič. Domačini (NK Rogaška) niso uspeli priti do zadetka.

"Nismo se prišli predat"

Suverena zmaga Triglava proti prvouvrščenim v ligi je bila za mnoge presenečenje, a so bili kranjski nogometaši nanjo pripravljeni, poudarja trener Miki Kondič: "Čeprav smo vedeli, da je nasprotnik dober, se nismo prišli predat. Uspelo nam je, kar smo trenirali na treningih, rezultat 2 : 0 pove, da smo zasluženo zmagali," je povedal po tekmi in dodal, da so bili nekoliko nezadovoljni z nogometno površnino. "A smo kljub temu uspeli tekmo odlično izpeljati.

11. na lestvici

Pomembna zmaga je premaknila kranjski nogometni klub na 11. mesto na lestvici 2. SNL, v prvih treh tekmah spomladanskega dela so se tako pomaknli za dve mesti navzgor.

V 22. krogu 2. SNL bodo odigrali z Aluminijem, ki je trenutno drugouvrščena ekipa v ligi. "Tudi na to tekmo gremo z željo po zmagi. Igrali bomo na domačih tleh, imamo daleč najboljše pogoje v ligi, ki nam jih omogočajo Zavod za šport Kranj in tam zaposleni, kar bomo skušali kar se da dobro izkoristiti," je napovedal Kondič. Tekma bo v petek, 24. marca, v Športnem centru Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice