Gorenjska
1030 ogledov

"Takoj je bilo jasno, da smo favoriti tekme"

Precej sveža ekipa Triglava zmagala proti Krškemu. Almir Kazič Precej sveža ekipa Triglava zmagala proti Krškemu.
V 19. krogu 2. SNL so nogometaši Triglava na čelu z novim trenerjem Kondičem premagali ekipo iz Krškega.

Za zmago je bil najbolj zaslužen dvokratni strelec Jaroš Čadež, ki je zadel v 41. in v 62. minuti. "Že od prve minute je bilo jasno, da smo favoriti te tekme. Vesel sem, da smo spomladanski del prvenstva začeli, kot smo načrtovali," je povedal po tekmi. V 77. minuti se je sicer zatresla še mreža Triglava, končni rezultat je bil 2 : 1 za Triglav. 

S prikazanim zadovoljni

"Na tekmo smo šli s pričakovanjem težkega spopada, saj se je NK Krško pred koncem prestopnega roka precej okrepil. Moram reči, da sem s prikazanim več kot zadovoljen, fantje so taktično dozoreli in odigrali tekmo na zelo visokem nivoju. Kar nekaj fantov prej še ni igralo v drugi ligi, sedaj pa so bili med boljšimi v ekipi. Že cel prvi polčas je bil v našo korist, tudi v drugem smo imeli še več priložnosti, rezultat bi bil lahko na naši strani še višji," je po tekmi povedal trener Miki Kondič in dodal, da ima zasluge za zmago celotni strokovni štab: "Tudi menedžer, zdravniška služba, tehnični vodja, uprava kluba in vsi ostali, ki opravljajo vrhunsko delo, da lahko ekipa funkcionira na visokem nivoju."

Sledi tekma z Ilirijo

Naslednja tekma NK Triglav Kranj bo potekala na domačih tleh. V petek, 10. marca, se bodo ob 18. uri v Športnem centru Kranj pomerili z Ilirijo 1911, ki je trenutno na 4. mestu v ligi, Triglav zaenkrat ostaja 13.

NK TRIGLAV KRANJ Gorenjska V nadaljevanje lige z novim trenerjem
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.