Triglav šestkrat zatresel mrežo Drave

Foto: NK Triglav Kranj Triglav s 6 : 0 proti NK Drava Ptuj.
Foto: NK Triglav Kranj Triglav s 6 : 0 proti NK Drava Ptuj.
Nogometaši kranjskega Triglava so v 23. kolu 2. SNL prepričljivo zmagali proti ptujski Dravi. Tekma je bila praktično odločena že v prvih 45 minutah, ko se je mreža ptujske ekipe zatresla kar 4-krat.
Oglej si celoten članek

Končni rezultat je bil 6 : 0 za drugouvrščene na lestvici 2. SNL, strelci so bili Miha Kancilija, Tin Matić (zadel 2-krat), Matevž Matko, Žan Vipotnik in Mark Čeh.

Dober začetek, zbran zaključek

S svojo igro so igralci, razumljivo, več kot zadovoljni. "V tekmo smo vstopili čvrsto, kar se nam je tudi obrestovalo, in zadeli smo že v uvodnih minutah. Na nasprotnika smo ves čas vršili pritisk in do polčasa zadeli še trikrat. V drugi polčas smo vstopili zbrano, dosegli še dva zadetka in zasluženo zmagali,« je po tekmi dejal Miha Kancilija.

Da je za ekipo pomembno, da je strelcev veliko, dodaja Vipotnik: »Veseli me tudi, da se je pod zadetek podpisalo veliko igralcev, in to je vodilo za naprej,« je poudaril.

Vedno bližje ekipi Gorice

Z novim polnim izkupičkom se je Triglav vodilni ekipi Gorice s tekmo več približal na tri točke zaostanka. Pred odlično včerajšnjo zmago so gorenjski nogometaši sicer kar 3-krat končali z izenačenjem (proti ekipam Roltek Dob, Nafta, Jadran Dekani).

»Po treh neodločenih rezultatih smo bili prepričani v našo zmago in nove tri točke.« je povedal Matevž Matko. »Upamo, da nam bo ta zmaga še dodamo, dvignila samozavest za zaključek prvenstva.«

Naslednja tekma čaka Triglav v gosteh, pomerili se bodo s Primorjem. Obračun bo v soboto, 9. aprila, na mestnem stadionu v Ajdovščini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:25 4. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.