Gorenjska
605 ogledov

Triglav šestkrat zatresel mrežo Drave

Triglav s 6 : 0 proti NK Drava Ptuj. NK Triglav Kranj Triglav s 6 : 0 proti NK Drava Ptuj.
Nogometaši kranjskega Triglava so v 23. kolu 2. SNL prepričljivo zmagali proti ptujski Dravi. Tekma je bila praktično odločena že v prvih 45 minutah, ko se je mreža ptujske ekipe zatresla kar 4-krat.

Končni rezultat je bil 6 : 0 za drugouvrščene na lestvici 2. SNL, strelci so bili Miha Kancilija, Tin Matić (zadel 2-krat), Matevž Matko, Žan Vipotnik in Mark Čeh.

Dober začetek, zbran zaključek

S svojo igro so igralci, razumljivo, več kot zadovoljni. "V tekmo smo vstopili čvrsto, kar se nam je tudi obrestovalo, in zadeli smo že v uvodnih minutah. Na nasprotnika smo ves čas vršili pritisk in do polčasa zadeli še trikrat. V drugi polčas smo vstopili zbrano, dosegli še dva zadetka in zasluženo zmagali,« je po tekmi dejal Miha Kancilija.

Da je za ekipo pomembno, da je strelcev veliko, dodaja Vipotnik: »Veseli me tudi, da se je pod zadetek podpisalo veliko igralcev, in to je vodilo za naprej,« je poudaril.

Vedno bližje ekipi Gorice

Z novim polnim izkupičkom se je Triglav vodilni ekipi Gorice s tekmo več približal na tri točke zaostanka. Pred odlično včerajšnjo zmago so gorenjski nogometaši sicer kar 3-krat končali z izenačenjem (proti ekipam Roltek Dob, Nafta, Jadran Dekani).

»Po treh neodločenih rezultatih smo bili prepričani v našo zmago in nove tri točke.« je povedal Matevž Matko. »Upamo, da nam bo ta zmaga še dodamo, dvignila samozavest za zaključek prvenstva.«

Naslednja tekma čaka Triglav v gosteh, pomerili se bodo s Primorjem. Obračun bo v soboto, 9. aprila, na mestnem stadionu v Ajdovščini.

Komentarjev 1
  • Marsha_Coleman 13:25 04.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice