Gorenjska
115 ogledov

Triglav že tretjič izenačen

NK Triglav Kranj v okrnjeni postavi do izenačenja. NK Triglav Kranj NK Triglav v okrnjeni postavi do izenačenja.
Nogometaši kranjskega Triglava so se z včerajšnje tekme proti NK Dob vrnili z izenačenjem in točko.

V 73. minuti tekme 23. kola 2. SNL je za Triglav z 11. metrov zadel Žan Vipotnik, v 93. minuti je prišlo do zadetka v korist Doba. "Težka tekma je za nami. Imeli smo prevlado na igrišču, a se je nasprotnik skoncentriral na branjenje. Žal za trud nismo bili nagrajeni in ponovno dobili zadetek v zadnji sekundi," je po tekmi povedal strelec Triglava.

Ključni poškodovani

V gosteh so nogometaši kranjskega Triglava igrali v okrnjeni zasedbi. »Lahko rečem, da je zadnja tekma z Nafto pustila kar nekaj posledic, saj imam poškodovane nekatere ključne igralce,« je pred tekmo opozoril glavni trener Boštjan Miklič, a kljub temu verjel v zmago in tri osvojene točke. 

Tekmo so izpustili prvi strelec lige Tin Matić, kapetan Luka Brkić ter Luka Vuković. Aleks Zlatkov je manjkal zaradi reprezentančnih nastopov, Veron Šalja zaradi prepovedi igranja.

Ostaja drugi, prihodnjič doma

Po dobrem začetku pomladnega dela 2. SNL – po zmagi z 2 : 0 nad Beltinci – ima Triglav tako v 20., 21. in 22. krogu izenačenja. Sicer ostaja na 2. mestu drugoligaške lestvice, na prvem je NK Gorica, na tretjem NK Nafta.

V 23. krogu se bo Triglav pomeril z NK Drava Ptuj, tekma bo potekala prihodnji petek ob 18. 30 na kranjskem stadionu. Navijaška cona bo odprta že od 17. ure, so zapisali na spletni strani kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice