Gorenjska
847 ogledov

Triglav se vrača z zmago

NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj se je veselil zmage proti Velenju.
Včeraj popoldne se je s tekmo Triglava proti Beltincem odprlo nadaljevanje prvenstva v 2. SNL. Z 2 : 0 je slavil Triglav.

Na domačem terenu je prvi zadetek že v dvajseti minuti prispeval Tin Matić, prav tako je Matić zadel v 86. minuti iz enajstmetrovke. Gre za njegov že 16. zadetek v sezoni, s tem ostaja strelec lige. "Odlična tekma, pogrešali smo prvenstvo in zelo dobro je, da smo nadaljevanje prvenstva začeli z zmago. Čestitke vsem fantom, ki so se borili in prispevali h končnemu rezultatu," je bil zadovoljen po tekmi.

Prihodnjič v Dekane

Z odigrano tekmo je bil zadovoljen tudi glavni trener, Boštjan Miklič: "Čestitke fantom za zmago, mislim, da smo več kot zasluženo zmagali to tekmo. Gremo naprej proti našemu skupnemu cilju in se že oziramo proti naslednjemu nasprotniku," je povedal. Nasprotnik bo Triglav prihodnji teden pričakal v Dekanih.

S štirinajstimi točkami je Triglav na lestvici 2. SNL trenutno drugi, zaostaja le 2 točki za prvouvrščeno Gorico.

Moštvo močno okrepljeno

Moštvo Triglava je sicer tekmovalo močno okrepljeno, saj mu je pridružilo kar nekaj novih igralcev. Maribor je klubu posodil Žana Vipotnika, Olimpija Stefana Petrovića, Bravo Miho Kancilijo in Matevža Matka. Marko Vardić in Matej Potokar sta se preselila iz Fužinarja, Josip Krznarić iz Krke, Anej Mrežar je bil nazadnje vratar Brežic.

Komentarjev 1
  • Corrie_Stickler 11:59 05.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice