Gorenjska
450 ogledov

"Teren, ki ni spominjal na nogometno igrišče"

NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj nadaljuje sezono v 2. SNL.
V 18. krogu 2. SNL si je Triglav včeraj po dolgem času privoščil poraz. Rogaška je bila boljša z 2 : 1, kar je kranjske nogometaše postavilo na drugo mesto ligaške lestvice. Pogoji so bili, po besedah igralcev in trenerja, preslabi.

Tekma je potekala v gosteh, v Rogaški Slatini, na igrišču, ki igralcem Triglava ni najbolje odgovarjalo. "Žalostno, da se nogomet lahko igra tudi na takih igriščih. To zagotovo za razvoj nogometa ni dobro. Fantom čestitam za borbo in prikazano,« je pogoje komentiral trener Boštjan Miklič.

Tin Matić ostaja na vrhu

Nad pogoji ni bil navdušen niti prvi strelec lige – Tin Matić je edini zadetek prispeval tudi včeraj in s 14 zadetki ostaja najboljši med drugoligaši. "Težka tekma na terenu, ki danes ni spominjalo na nogometno igrišče. Pustili smo srce na igrišču in poskušali zmagati, a je imel naš nasprotnik nekoliko več sreče," je povedal po tekmi.

Z drugim mestom na zaslužen dopust

Triglav po prvem delu prvenstva tako z 18 odigranimi tekmami, 13 zmagami, 3 porazi in 2 neodločenima izidoma ostaja za Gorico. Na drugem mestu so se sicer kranjski nogometaši v letošnji sezoni nahajali vsega skupaj le nekaj dni.

Naslednja tekma jih čaka šele marca. "Gremo na zaslužen dopust. Želim, da se fantje fizično in psihično spočijejo in na zbor pridejo pripravljeni, da gremo lahko skupaj proti cilju, ki smo ga zastavili pred začetkom sezone," je dodal Miklič

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice