Gorenjska
23 ogledov

Na jubilejno zmago bo treba še počakati

NK Triglav Kranj Triglav do izenačenja.
Derbi 16. kroga 2. SNL med drugouvrščeno Gorico in vodilnim Triglavom se je končal z zmago Primorcev z 2:0. Oba gola je v prvem polčasu prispeval Žan Leban.

Šlo je za drugo srečanje moštev na prvenstvu. V Kranju, na prvem srečanju, je na predzadnji dan julija slavil Triglav. Sicer sta se moštvi srečali že 155-krat, pri čemer ima Gorica sedaj zabeleženih 56 zmag, kranjski Triglav pa kar 69. Na jubilejno zmago bo tako potrebno še počakati.

"Mladi podlegli pritisku"

"Tekma je bila dober primer, kako so mladi fantje podlegli pritisku tekme. Gorica je bila tokrat boljša in zasluženo zmagala. Do konca jesenskega dela prvenstva imamo še dve tekmi in odigrati jih moramo na takšnem nivoju, kot smo igrali na preostalih tekmah sezone. S strokovnim timom verjamem o fante," je po tekmi dejal glavni trener Boštjan Miklič.

Zaenkrat še na vrhu

Triglav Kranj je sicer s 16 tekmami, 12 zmagami, 2 neodločenimi izidi in 2 porazoma še vedno vodeč pred Gorico, ki ima odigranih le 14 tekem, od tega 1 poraz in en neodločen izid. Na tretjem mestu se nahaja NK Fužinar Vzamejci (7 zmag, 4 porazi, 5 neodločenih izidov).

V petek se bo Triglav Kranj v 19. krogu lige pomeril s Krko. Igrali bodo na domačih tleh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice