Gorenjska
221 ogledov

Trije goli na domačem terenu

Triglav zmagal proti Krškemu. NK Triglav Kranj Triglav zmagal proti Krškemu.
Nogometaši kranjskega Triglava nadaljujejo z nizanjem zmag v 2. SNL, kjer še vedno ostajajo na vrhu lestvice.

V dvanajstem kolu 2. slovenske nogometne lige je NK triglav premagal moštvo iz Bilj, končni rezultat je štel 3 : 0. Prvi gol je že v 22. minuti dosegel Matic Kopač, sledila sta mu zadetek Andreja Pavlovića v 68. minuti in zadetek Tina Matića v 75. minuti srečanja.

"Tekma je bila težka, saj se je nasprotnik čez celo tekmo zaprl. Sami smo igrali potrpežljivo in si priigrali kar nekaj priložnosti, ob tem pa tudi trikrat zadeli in opravičili vlogo favorita. Zmaga je zasluženo ostala doma," je po tekmi dejal strelec prvega gola Matic Kopač. Da je bila igra odlično taktično odigrana, poudarja tudi glavni trener Boštjan Miklič. "Biljam razen ene situacije nismo pustili ničesar. Fante lahko samo pohvalim za odnos in prikazano. Gremo naprej tekmo po tekmo," je povedal.

Že četrtič brez polne mreže

To je bila že četrta tekma, na kateri moštvo Triglava ni prejelo zadetka, za kar se gre zahvaliti tudi odlični obrambi Luke Čadeža. Kranjski nogometni klub tako ostaja na vrhu lestvice 2. SNL, prihodnji teden bo gostoval v Brežicah.

Komentarjev 1
  • Adam_Jefferson 15:48 16.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice