Gorenjska
120 ogledov

V Ljubljani že dvanajsta zmaga sezone

triglav NK Triglav Kranj NK Triglav je bil uspešen tudi v Ljubljani.
Tudi v 15. krogu 2. SNL so nogometaši Triglava osvojili vse možne točke. Z 2 : 0 so v Ljubljani slavili proti Iliriji.

To je tako že trinajsta zmaga Triglava proti Iliriji na medsebojnih srečanjih in kar dvanajsta zmaga v letošnji sezoni. Zadetka sta prispevala Veron Šalja v 51. in Dare Vršič v 92. minuti srečanja.

"Težka tekma na težkem terenu"

Čeprav so bili kranjski nogometaši rezultatsko gledano prepričljivo boljši, tekma ni bila najlažja, poudarjajo igralci. "Izjemno težka tekma na težkem terenu. Prvi polčas smo bili neprepoznavni, a smo v drugem polčasu pokazali svoj pravi karakter ter na koncu zasluzeno zmagali," je takoj po tekmi dejal Veron Šalja.

Da tekme v jesenskem delu niso enake tistim poleti, poudarja drugi strelec zadetka, Dare Vršič: "Pričakoval sem, da bodo zadnje tekme jesenskega dela zelo težke, tudi zaradi vremena in pogojev. In res je tako. Mehko igrišče, hladno vreme ni enako, kot je to na poletnih tekmah."

Po naslednjo zmago v Gorico

V 16. kolu se bo Triglav pomeril z NK Gorica. Tekmo bodo odigrali prihodnjo soboto v gosteh, nanjo pa so dobro pripravljeni, poudarjajo v ekipi. "V Gorico gremo polni elana in pozitivnega ozračja v ekipi. Prepričan sem, da bomo na polno odigrali še zadnje tri tekme pred zimskim restartom," je odločen Vršič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.