Tržič: 21-letnik usodno zapeljal s ceste

Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Foto: Profimedia - fotografija je simbolična
Gorenjski prometni policisti so včeraj ob 20.30 na cesti Tržič – Podtabor obravnavali smrtno prometno nesrečo, zaradi česar je bila cesta zaprta vse do 4.20 ure danes, so pravkar sporočili s Policijske uprave Kranj.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali že sinoči, je umrl en človek, in sicer voznik osebnega avtomobila. Kot navaja policija, je voznik, državljan Slovenije zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, se prevračal in med prevračanjem padel iz vozila. Umrl je na kraju. Odrejena je bila obdukcija.
V nesreči je bil lažje poškodovan še odrasel potnik, ki je ostal v vozilu. Med vožnjo noben od njiju ni uporabljal varnostnega pasu.

Poškodovana sta bila tudi prometna signalizacija in en osebni avtomobil, potem ko so vanj prileteli odpadli deli z vozila povzročitelja.

Postopek še poteka, je še sporočila policija.

Generalna policijska uprava pa je na spletni strani navedla, da je v prometni nesreči umrl 21-letni voznik. Vozil je iz Bistrice pri Tržiču proti razcepu Podtabor. V levem ovinku je usodno zapeljal s ceste. V nesreči se je lažje poškodoval 20-letni sopotnik, ki pa je ostal v vozilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.