Gorenjska
1644 ogledov

Tržič: 21-letnik usodno zapeljal s ceste

Policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
Gorenjski prometni policisti so včeraj ob 20.30 na cesti Tržič – Podtabor obravnavali smrtno prometno nesrečo, zaradi česar je bila cesta zaprta vse do 4.20 ure danes, so pravkar sporočili s Policijske uprave Kranj.

Kot smo poročali že sinoči, je umrl en človek, in sicer voznik osebnega avtomobila. Kot navaja policija, je voznik, državljan Slovenije zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, se prevračal in med prevračanjem padel iz vozila. Umrl je na kraju. Odrejena je bila obdukcija.
V nesreči je bil lažje poškodovan še odrasel potnik, ki je ostal v vozilu. Med vožnjo noben od njiju ni uporabljal varnostnega pasu.

Poškodovana sta bila tudi prometna signalizacija in en osebni avtomobil, potem ko so vanj prileteli odpadli deli z vozila povzročitelja.

Postopek še poteka, je še sporočila policija.

Generalna policijska uprava pa je na spletni strani navedla, da je v prometni nesreči umrl 21-letni voznik. Vozil je iz Bistrice pri Tržiču proti razcepu Podtabor. V levem ovinku je usodno zapeljal s ceste. V nesreči se je lažje poškodoval 20-letni sopotnik, ki pa je ostal v vozilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.