Tudi meritve kostne gostote

Foto: Fotografija je simbolična
Foto: Fotografija je simbolična
V prihodnjih dneh bo kranjski območni Rdeči križ na več krajih v Kranju in tudi Šenčurju organiziral meritve tlaka, holesterola in krvnega sladkorja, v okviru Tednu Rdečega križa pa bo bodo merili tudi kostno gostoto.
Oglej si celoten članek

Jutri, v sredo, 3. maja, bo možno preveriti raven tlaka, holesterola in krvnega sladkorja, v Domu krajanov Stražišče od 7. do 10. ure. Enake storitve bodo na voljo 4. maja v Gasilskem domu Bitnje od 7. do 9. ure in v prostorih KS Primskovo od 8. do 9. ure. Na sedežu Društva upokojencev Kranj na Tomšičevi 4 bodo merili 5. maja ob 7. uri, v gasilskem domu Britof 6. maja od 7. do 9. ure in v Domu krajanov Šenčur 9. maja od 8. do 9. ure.
Na Bleiweisovi 16, kjer je sedež Rdečega križa Kranj, bodo v predavalnici RKS Območno združenje Kranj poleg prej omenjenih meritev 10. maja od 8. do 10. ure nudili še meritev kostne gostote.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.