Gorenjska
1646 ogledov

Tudi meritve kostne gostote

Medicinska sestra, Profimedia Fotografija je simbolična
V prihodnjih dneh bo kranjski območni Rdeči križ na več krajih v Kranju in tudi Šenčurju organiziral meritve tlaka, holesterola in krvnega sladkorja, v okviru Tednu Rdečega križa pa bo bodo merili tudi kostno gostoto.

Jutri, v sredo, 3. maja, bo možno preveriti raven tlaka, holesterola in krvnega sladkorja, v Domu krajanov Stražišče od 7. do 10. ure. Enake storitve bodo na voljo 4. maja v Gasilskem domu Bitnje od 7. do 9. ure in v prostorih KS Primskovo od 8. do 9. ure. Na sedežu Društva upokojencev Kranj na Tomšičevi 4 bodo merili 5. maja ob 7. uri, v gasilskem domu Britof 6. maja od 7. do 9. ure in v Domu krajanov Šenčur 9. maja od 8. do 9. ure.
Na Bleiweisovi 16, kjer je sedež Rdečega križa Kranj, bodo v predavalnici RKS Območno združenje Kranj poleg prej omenjenih meritev 10. maja od 8. do 10. ure nudili še meritev kostne gostote.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.