Turist se ni zmenil za opozorila

Foto: Profimedia Za ograjo niso vsi prijazni... Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Za ograjo niso vsi prijazni... Fotografija je simbolična.
Ta teden je veliko pozornosti in komentarjev zbudil dogodek v Kranjski Gori, ko je voznik na zasebnem zemljišču pustil avto, pozneje pa ni mogel odpeljati, ker mu je nekdo zaklenil izhod z verigo. Včeraj pa je zasebno lastnino, vnovič na območju Kranjske Gore, na svoj način branil tudi privezan pes.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo s Policijske uprave Kranj, so kranjskogorski policisti včeraj prejeli prijavo, da je pes ugriznil turista. Med iskanjem prave poti je stopil na zasebno površino, kjer je bilo sicer z več znaki označeno, da je tam »nevaren« pes. To je ignoriral in se preveč približal privezanemu psu. Ta ga je ugriznil.

Kot so nam danes pojasnili s Policijske uprave Kranj, pes, ki je branil svoj teritorij, ne sodi med t. i. nevarne pasme. Lastnik psa pa, kot so ugotovili policisti, ni kriv, da je turist lažje poškodovan.

GORENJSKA Vozniku z verigo preprečil izhod s parkirišča

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.