V kranjski občini kar dva požara

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kranjski kriminalisti so v petek, 18. februarja, popoldne obravnavali kar dva požara.
Oglej si celoten članek

V prvem, ki je izbruhnil okoli 17.40, je šlo za kurjenje odpadnega lesa na deponiji peska v Zgornjih Bitnjah. Škoda ni nastala. Do ogrožanja ni prišlo. Požar so pogasili prostovoljni in poklicni gasilci.

V drugem požaru okoli 17. ure v Spodnji Besnici je zagorelo večje gospodarsko poslopje z živino in kmetijsko mehanizacijo. Gasilci so v hitri intervenciji rešili živali in po približno eni uri in pol omejili požar, ki se ni razširil na sosednje objekte. Zagorelo je ostrešje in notranjost. Interveniralo je kar 11 gasilskih društev in kranjski poklicni gasilci.

V soboto dopoldne so kriminalisti opravili ogled kraja požara. Potrdili so, da je nastala velika materialna škoda na objektu za kmetijsko dejavnost. In še, da na srečo nihče ni bil poškodovan. "Zagorelo je v delavnici, ogenj pa se je od tam razširil na preostali del objekta. Z ugotovitvami bodo kriminalisti seznanili pristojno državno tožilstvo," je sporočil mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:00 20. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 11:16 19. Februar 2022.

    Kurjenje odpadnega lesa se je zgodil na robu Zgornjih Bitenj, kjer ima kot kaže, podjetnik z odličnimi vezami na občini …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.