Gorenjska
1903 ogledov

V kranjski občini kar dva požara

Profimedia
Kranjski kriminalisti so v petek, 18. februarja, popoldne obravnavali kar dva požara.

V prvem, ki je izbruhnil okoli 17.40, je šlo za kurjenje odpadnega lesa na deponiji peska v Zgornjih Bitnjah. Škoda ni nastala. Do ogrožanja ni prišlo. Požar so pogasili prostovoljni in poklicni gasilci.

V drugem požaru okoli 17. ure v Spodnji Besnici je zagorelo večje gospodarsko poslopje z živino in kmetijsko mehanizacijo. Gasilci so v hitri intervenciji rešili živali in po približno eni uri in pol omejili požar, ki se ni razširil na sosednje objekte. Zagorelo je ostrešje in notranjost. Interveniralo je kar 11 gasilskih društev in kranjski poklicni gasilci.

V soboto dopoldne so kriminalisti opravili ogled kraja požara. Potrdili so, da je nastala velika materialna škoda na objektu za kmetijsko dejavnost. In še, da na srečo nihče ni bil poškodovan. "Zagorelo je v delavnici, ogenj pa se je od tam razširil na preostali del objekta. Z ugotovitvami bodo kriminalisti seznanili pristojno državno tožilstvo," je sporočil mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj.

Komentarjev 2
  • Ruth_Hegwood 09:00 20.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • stilist 11:16 19.februar 2022.

    Kurjenje odpadnega lesa se je zgodil na robu Zgornjih Bitenj, kjer ima kot kaže, podjetnik z odličnimi vezami na občini in inšpektoriatu, ilegalno deponijo gradbenih odpadkov. Nihče mu namreč nič ne more.