V petih mesecih celovita prenova regionalke

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Jutri, v ponedeljek, 15. marca, bo podjetje CVP, gradbeništvo in storitve, iz Ljubljane začelo celovito preurejati približno trikilometrski odsek državne ceste Škofja Loka–Jeprca skozi naselje Godešič.
Oglej si celoten članek

Z Občine Škofja Loka so sporočili, da bo zaradi gradbenih del na cesti med Škofjo Loko in Jeprco v prihodnje več delnih zapor z izmeničnim enosmernim prometom v skupno kar 22 fazah. Dela bodo predvidoma trajala vse do septembra.

V tem obdobju bodo na približno treh kilometrih ceste zamenjali voziščne konstrukcije, sprememenili bodo prečni prerez ceste z izgradnjo elementov za umirjanje prometa, na obeh straneh ceste bodo uredili površine za pešce in kolesarje, korigirali bodo avtobusna postajališča, semaforizirali križišča ter uredili odvodnjavanje in cestno razsvetljavo.

Investitor del je Direkcija RS za infrastrukturo, soinvestitor pa Občina Škofja Loka. Pogodbena vrednost del med direkcijo in gradbenim podjetjem CVP je 1,07 milijona evrov z DDV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.