V požaru sta se nadihala dima

Foto: PGD Kranj-Primskovo
Foto: PGD Kranj-Primskovo
Sinoči je v hiši na Vodopivčevi ulici v starem mestnem jedru Kranja prišlo do požara.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj in tudi na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje navajajo, da so bili pristojni o požaru v stanovanjskem objektu obveščeni ob 22.40. Požar so pogasili poklicni gasilci GARS Kranj in kot so nam pojasnili, tudi deveterica prostovoljnh gasilcev PGD Kranj - Primskovo.  V nadaljevanju so še prezračili prostore in jih pregledali s termovizijsko kamero. En prostor v hiši je pogorel.

Reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj so na kraju oskrbeli dva človeka, 43-letnega moškega in 79-letno žensko, ki sta se nadihala dima, nato so ju prepeljali v UKC Ljubljana.

Policisti so kraj zavarovali in še opravljajo ogled, so danes dopoldne pojasnili s Policijske uprave Kranj. Vzrok požara in materialna škoda še nista znana. Po zaključenem ogledu in zbranih obvestilih pa bodo policisti o ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Poškodoval se je pri sestopu z Jošta

Včeraj okoli 15.30 je pri sestopu z Jošta padel 36-letni pohodnik in si poškodoval nogo. Gorski reševalci GRS Kranj in gasilci GARS Kranj so ga oskrbeli ter prenesli do reševalnega vozila Nujne medicinske pomoči Kranj. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v zdravstveno ustanovo. S PU Kranj so sporočili, da so "policisti dogodek ustrezno zadokumenirali".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.