V požaru v Pevnem večja škoda

Foto: PGD Stara Loka Pogorelo ostrešje, 12. marec 2023.
Foto: PGD Stara Loka Pogorelo ostrešje, 12. marec 2023.
Včeraj okoli pol sedmih zvečer je zagorelo ostrešje stanovanjske hiše v vasi Pevno v občini Škofja Loka. V požaru, kot danes poročajo s Policijske uprave Kranj, na srečo ni bil nihče poškodovan, nastala pa je večja materialna škoda.
Oglej si celoten članek

Požar so pogasili gasilci PGD Stara Loka, Škofja Loka, Trata, Virmaše - Sv. Duh in GARS Kranj.
Starološki gasilci so čez noč zaradi možnosti ponovnega vžiga preverjali objekt, danes pa zaradi napovedanega dežja nadaljujejo z intervencijo, ko bodo s folijo prekrili streho.
Policisti so zavarovali kraj in opravljajo ogled, okoliščine požara še niso znane. Policisti o požaru zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Dan prej, v soboto, 11. marca, okoli 8.30 je zaradi napake na električni napeljavi zagorelo v rastlinjaku v vasi Vešer v občini Škofja Loka. Ogenj so pogasili gasilci PGD Škofja Loka in PGD Stara Loka. Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in ocenili, da znaša škoda do 10 tisoč evrov. Tudi o tem požaru policisti še zbirajo obvestila, o vsem pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prehiter 73-letnik

Škofjeloški policisti so včeraj, v nedeljo, 12. marca, okoli 13.30 obravnavali 73-letnega kolesarja, ki je padel in se telesno poškodoval med vožnjo po klancu navzdol na cesti Lučine-Gorenja vas. Okoliščine kažejo na neprilagojeno hitrost. Z  reševalnim  vozilom so ga prepeljali v zdravstveno ustanovo, policisti pa proti njemu vodijo prekrškovni postopek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.