Velik požar v stanovanjski hiši v Mlaki

Foto: gars kranj Velik požar v stanovanjski hiši v Mlaki Foto: gars kranj Velik požar v stanovanjski hiši v Mlaki Foto: gars kranj Velik požar v stanovanjski hiši v Mlaki Foto: GARS Kranj Velik požar v stanovanjski hiši v Mlaki Foto: GARS Kranj Velik požar v stanovanjski hiši v Mlaki Foto: GARS Kranj Velik požar v stanovanjski hiši v Mlaki
Danes okoli polnoči je na Pestotnikovi ulici v naselju Mlaka pri Kranju zagorela stanovanjska hiša. V njej je bila tedaj šestčlanska razširjena družina treh generacij. V požaru na srečo nihče ni bil poškodovan, nastala je le velika materialna škoda.
Oglej si celoten članek

Posredovali so gasilci GARS Kranj, PGD Britof, Kokrica, Kranj - Primskovo, Goriče in Breg ob Savi, ki so požar pogasili in prezračili prostore. Gasilci so ponoči vzpostavili tudi požarno stražo. Požarišče, poleg dela stanovanjske hiše je zagorela tudi lopa, si danes ogledujejo tudi kriminalisti.

Lastniki hiše so bil v času, ko je zagorelo, doma, k sreči pa nihče ni bil poškodovan.

Kriminalisti so na kraju zavarovali sledi za nadaljnje delo in nadaljujejo s preiskavo, je sporočil Bojan Kos iz Policijske uprave Kranj.

Iz Mestne občine Kranj so nam pojasnili, da je Civilna zaščita Mestne občine Kranj, ki je poleg 49 gasilcev sodelovala pri posredovanju s tremi svojimi člani, stanovalcem iz hiše na Pestotnikovi ulici takoj ponudila namestitev na začasni lokaciji. Hiša je namreč uničena. A ker so imeli možnost, so se nastanili pri svojcih.

Civilna zaščita bo družini na lokacijo, kjer bodo začasno prebivali, v prihodnje dostavljala hrano, po potrebi tudi obleko. Z družino so se dogovorili, da bodo preverili, kaj nujno potrebujejo, da jim CZ MOK poskuša priskočiti na pomoč.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.