Vlomilci odpeljali delovne stroje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na Gorenjskem so včeraj policisti dobili prijave o treh vlomih. Na območju Škofje Loke je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo skozi garažna vrata in iz stanovanja odnesel nakit in gotovino v skupni vrednosti več kot tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Še večji izplen so imeli neznani storilci na območju Kranja. Nasilno so vstopili skozi vhodna vrata skladišča poslovnega objekta in si protipravno prilastili več delovnih strojev. Lastnika so oškodovali za približno 8000 evrov.

Bolj izbirčen je bil očitno neznanec, ki je prav tako na območju Kranja vlomil v večstanovanjsko hišo. Nasilno je vstopil skozi vhodna vrata, pregledal notranjost, vendar si po prvih podatkih ni ničesar prilastil.

V torek so s Policijske uprave Kranj poročali, da blejski policisti raziskujejo tatvino ter vodijo prekazenski postopek, in sicer je z gostinskega objekta izginilo za približno 50 metrov žlebov. O neznanem storilcu zbirajo obvestila in vodijo predkazenski postopek.

Že v nedeljo pozno popoldne pa je neznani storilec na območju Kranja vlomil v stanovanjsko hišo skozi balkonska
vrata. Pregledal je notranjost hiše in odnesel za več kot tisoč evrov gotovine in nakita. Tudi o tem vlomu policisti zbirajo
obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.