Gorenjska
4898 ogledov

Vlomilci odpeljali delovne stroje

vlom tat vlomilec Shutterstock
Na Gorenjskem so včeraj policisti dobili prijave o treh vlomih. Na območju Škofje Loke je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo skozi garažna vrata in iz stanovanja odnesel nakit in gotovino v skupni vrednosti več kot tisoč evrov.

Še večji izplen so imeli neznani storilci na območju Kranja. Nasilno so vstopili skozi vhodna vrata skladišča poslovnega objekta in si protipravno prilastili več delovnih strojev. Lastnika so oškodovali za približno 8000 evrov.

Bolj izbirčen je bil očitno neznanec, ki je prav tako na območju Kranja vlomil v večstanovanjsko hišo. Nasilno je vstopil skozi vhodna vrata, pregledal notranjost, vendar si po prvih podatkih ni ničesar prilastil.

V torek so s Policijske uprave Kranj poročali, da blejski policisti raziskujejo tatvino ter vodijo prekazenski postopek, in sicer je z gostinskega objekta izginilo za približno 50 metrov žlebov. O neznanem storilcu zbirajo obvestila in vodijo predkazenski postopek.

Že v nedeljo pozno popoldne pa je neznani storilec na območju Kranja vlomil v stanovanjsko hišo skozi balkonska
vrata. Pregledal je notranjost hiše in odnesel za več kot tisoč evrov gotovine in nakita. Tudi o tem vlomu policisti zbirajo
obvestila in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.