Voznica se je sama javila policiji

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Včeraj, v petek, 4. novembra, se je okoli 16. ure zgodila prometna nesreča na krožišču v Starem dvoru, pri bencinskem servisu OMV v Škofji Loki.
Oglej si celoten članek

Kot so malo po 20. uri sporočili s Policijske uprave Kranj, so škofjeloski policisti prejeli prijavo, da je voznica osebnega avtomobila trčila v dva otroka na električnem skiroju med prečkanjem ceste pri bencinskem servisu.

Voznica, ki je vozila rdeč avtomobil, se je na kraju ustavila, vendar si udeleženci podatkov med seboj niso izmenjali. Ker so bile pri otrocih kasneje ugotovljene poškodbe, gre za nesrečo, ki jo policija mora obravnavati.

Policisti so voznico pozvali, naj jih pokliče oziroma se oglasi na policijski postaji.

Na podlagi objave se je voznica danes, 5. novembra, sama javila na Policijski postaji Škofja Loka, so sporočili s PU Kranj in dodali, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 00:27 7. November 2022.

    Mularija na električnih skirojih je res problem, povsod so in mislijo da imajo vedno prednost, večina jih ne pozna cestno …

  • 23:21 6. November 2022.

    Kaj folku klika v možganih, da zapelje na prehod za pešce ne da bi prej preveril, če je voznik ki …

  • 08:00 5. November 2022.

    torej, kot moje znanje CPP pravi, gre čez prehod samo pešec. ta pa lahko poleg sebe poriva ali vleče kolo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.