Gorenjska
24992 ogledov

Voznica se je sama javila policiji

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lojs 20:54 04.november 2022.

    zadnjič me je voznik elektro skiroja skoraj zbil, seveda na prehodu za pešce ... jasno je, da ima na prehodu vedno prednost pešec , razen če je semaforizirano ... pravočasno sem se ustavil, skiro pa je švignil tik ob meni ...prikaži več ... verjetno, da bom naslednjič ravnal drugače, na škodo skiroja in v moje korist ... glede na to, kaj počnejo po cestah, se čudim, da ni več nesreč, žal mi je za otroke, lahko se pa zahvalijo staršem, ki jim kupujejo takšne igračke

    • Tomaz_321 21:39 04.november 2022.

      Samo to pa čisto res ej! NORO, kaj vse si dovolijo ljudje na skircah! Sploh dostavljalci hrane! NIČ ne gledajo! Tudi mene je včeraj nasproti Figovca v centru Lj. nekdo skoraj izza vogala "snel" s skirojem! Se je hitro umaknil ...prikaži več in švignil z vsaj 30km/h naprej! Jaz bi ta sranja STROGO prepovedal!!!

  • rd2dmk2 08:00 05.november 2022.

    torej, kot moje znanje CPP pravi, gre čez prehod samo pešec. ta pa lahko poleg sebe poriva ali vleče kolo, otroški voziček, lahk tud avto če ga poriva, ampak mora bit z nogami prizemljen. sedaj pa se vsi kolesarji, skiroisti ...prikaži veči in rolkarji in kolatalkarji prevažajo in ene strani ceste na drugo kakor jim najbolj paše, enkrat po cesti, drugi po kolesarski, tretji po peš poti. in to ne s hitrostjo pešca, ampak rakete. in šofer avta mora vse to obdelat. ne gre ! ne gre! predvsem našim polcajem ne gre

  • DasAuto 00:03 05.november 2022.

    Par dni nazaj se je pripeljal pred mano po slabo osvetljeni lokalni cesti s skirojem brez luči v temi. Če ne bi bilo avta z lučmi za njim, bi ga po vsej verjetnosti povozil, oziroma bi mi on v bok ...prikaži več priletel. Obupni so tile s skiroji. V primeru članka pa verjetno na mestu nekih poškodb, razen nekaj odrgnin ni bilo, ampak ker imajo danes starši otročičke v vati, je pač potrebno za vsako malenkost peljati do zdravnika, ti so pa tako dolžni javiti policiji, da gre za prometno nesrečo.

  • srecnii 23:21 06.november 2022.

    Kaj folku klika v možganih, da zapelje na prehod za pešce ne da bi prej preveril, če je voznik ki se bliža ustavlja.

  • Avatar Leon
    Leon 07:34 05.november 2022.

    Policija je glavni krivec za prometne nesreče z skiroji in ostalimi novodobnimi električnimi napravami na cestah.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:27 07.november 2022.

    Mularija na električnih skirojih je res problem, povsod so in mislijo da imajo vedno prednost, večina jih ne pozna cestno prometnih predpisov. So tihi in hitri in kaj hitro je nesreča tu. Prepričana sem, da omenjena gospa ni bila popolnoma ...prikaži veča nič kriva, posledice bo pa po vsej verjetnosti nosila ona hujše kot mulca, ki sta izzivala usodo. Potrebno bi bilo urediti zakonsko kje, kako hitro, koliko stari,..., lahko na skiro in na podobna novodobna vozila.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.