Voznik kombija izsiljeval prednost, dva poškodovana

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sinoči, v nedeljo, 10. aprila, se je okoli 21. ure na cesti med Šenčurjem in Spodnjim Brnikom v občini Šenčur zgodila prometna nesreča, v kateri sta se lažje poškodovala dva človeka.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes pojasnili, da sta trčila voznik osebnega vozila in voznik kombiniranega vozila. Do trčenja vozil je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika kombiniranega vozila. Nihče od voznikov, ki sta se v nesreči lažje poškodovala, ni bil pod vplivom alkohola. Kranjski policisti zoper povzročitelja, voznika kombija, vodijo prekrškovni postopek.

V nesreči so posredovali, kot navaja na spletni strani Uprava RS za zaščito in reševanje, poklicni gasilci GARS Kranj: zavarovali so kraj nesreče, z absorbentom posuli po vozišču razlitih motornih tekočinah, odklopili akumulator na osebnem vozilu, vozilo odstranili z vozišča, nudili osvetljavo policiji in očistili vozišče. Poškodovana voznika pa so oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.