Gorenjska
723 ogledov

Voznik kombija izsiljeval prednost, dva poškodovana

Dispečerski center 112 rešilec nujna medicinska pomoč reševalec Anže Petkovšek
Sinoči, v nedeljo, 10. aprila, se je okoli 21. ure na cesti med Šenčurjem in Spodnjim Brnikom v občini Šenčur zgodila prometna nesreča, v kateri sta se lažje poškodovala dva človeka.

S Policijske uprave Kranj so danes pojasnili, da sta trčila voznik osebnega vozila in voznik kombiniranega vozila. Do trčenja vozil je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika kombiniranega vozila. Nihče od voznikov, ki sta se v nesreči lažje poškodovala, ni bil pod vplivom alkohola. Kranjski policisti zoper povzročitelja, voznika kombija, vodijo prekrškovni postopek.

V nesreči so posredovali, kot navaja na spletni strani Uprava RS za zaščito in reševanje, poklicni gasilci GARS Kranj: zavarovali so kraj nesreče, z absorbentom posuli po vozišču razlitih motornih tekočinah, odklopili akumulator na osebnem vozilu, vozilo odstranili z vozišča, nudili osvetljavo policiji in očistili vozišče. Poškodovana voznika pa so oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.