Voznik odkonil strokovni pregled, potnik pa z drogo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Gorenjski policisti so včeraj zasegli štiri vozila, ker vozniki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj. Ugotovili pa so tudi druge kršitve.
Oglej si celoten članek

En osebni avto so policisti zasegli v Kranju, kjer je bil voznik, ne le da ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, tudi pod vplivom alkohola. Ker sta bila brez veljavne vozniške, sta brez motornega kolesa in štirikolesnika ostala še dva voznika, ki so ju ustavili v Kranju oziroma Cerkljah.
Najhujši oziroma izstopajoč včerajšnji "primer" pa je z Jesenic. Policisti so zasegli osebni avto vozniku, ker je bil avto neregistriran s ponarejeno registrsko tablico. Omenjeni voznik je tudi odklonil strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog. Za povrh je bil v istem avtu še potnik z manjšo količino prepovedane droge. Drogo so zasegli. Proti obema policisti zdaj vodijo postopke.

Množično tehtali tovorna vozila

Kranjski in škofjeloški policisti so sicer včeraj med drugim poostreno nadzirali tovorna vozila. Kontrolirali so jih 30 in izvedli 16 tehtanj. Ugotovili so 12 kršitev prometnih pravil zaradi nepravilno pritrjenega tovora, prekoračitve teže, neuporabe tahografa, luči in varnostnega pasu. Z nadzori bodo policisti, kot so napovedali danes s Policijske uprave Kranj, še nadaljevali.

Med vožnjo s skirojem ji je postalo slabo

Včeraj  je v Kranju padla uporabnica skiroja. Kot so danes navedli policisti, ji je med vožnjo postalo slabo, potem ko so jo predhodno popikale ose.

Reševali tri tuje planince

Vojaški helikopter pa je včeraj trikrat posredoval skupaj z ekipo za reševanje v gorah. V dveh reševanjih pod Kočo na doliču in na Voglu so pomagali dvema tujima planincema, ki sta si poškodovala nogi, na Kredarici pa so posredovali zaradi bolezni še pri enem tujem planincu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.