Zalotili so ju z 2200 evrov vrednimi stvarmi

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Kranjski policisti so včeraj obravnavali vlom v prodajalno. Dva osumljenca so že prijeli.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da so policisti na Primskovem prijeli dva vlomilca na kraju vloma v prodajalno, in sicer jim je to uspelo v sodelovanju z varnostno službo. Vlomilca oziroma zdaj uradno še osumljenca sta imela pri sebi za približno 2200 evrov stvari in te so jima zasegli.

Kranjskogorskim policistom pa je uspelo preiskati vlom v prodajalno v Podkorenu, ki se je zgodil sredi avgusta. Kazensko so ovadili enega osumljenca. Pri tem pa s PU Kranj pojasnjujejo, da vloma v Kranju in Kranjski Gori nista povezana.

V Kranju so včeraj policisti obravnavali vlom v prostor za izvajanje gostinske dejavnosti: izginila je pijača v manjši vrednosti. V Potočah pa je neznanec poskušal vlomiti v vozilo.
Kranjski policisti raziskujejo še tatvino delovnega vozila znamke Fiat ducato, LJ 93-UMZ, bele barve. Ukradeno je bilo v Poslovni coni Šenčur.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.