Gorenjska
526 ogledov

Zalotili so ju z 2200 evrov vrednimi stvarmi

vlom vlomilec Profimedias
Kranjski policisti so včeraj obravnavali vlom v prodajalno. Dva osumljenca so že prijeli.

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da so policisti na Primskovem prijeli dva vlomilca na kraju vloma v prodajalno, in sicer jim je to uspelo v sodelovanju z varnostno službo. Vlomilca oziroma zdaj uradno še osumljenca sta imela pri sebi za približno 2200 evrov stvari in te so jima zasegli.

Kranjskogorskim policistom pa je uspelo preiskati vlom v prodajalno v Podkorenu, ki se je zgodil sredi avgusta. Kazensko so ovadili enega osumljenca. Pri tem pa s PU Kranj pojasnjujejo, da vloma v Kranju in Kranjski Gori nista povezana.

V Kranju so včeraj policisti obravnavali vlom v prostor za izvajanje gostinske dejavnosti: izginila je pijača v manjši vrednosti. V Potočah pa je neznanec poskušal vlomiti v vozilo.
Kranjski policisti raziskujejo še tatvino delovnega vozila znamke Fiat ducato, LJ 93-UMZ, bele barve. Ukradeno je bilo v Poslovni coni Šenčur.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.