Zapora skozi Godešič, zastoji med Jeprco in Kranjem

Foto: ZAS Fotografija je simbolična.
Foto: ZAS Fotografija je simbolična.
Skozi naselje Godešič pri Škofj Loki bo od jutri, sobote, 9. oktobra, od 7. ure pa vse do nedelje, 10. oktobra, do 18. ure popolna zapora ceste zaradi asfaltiranja zaključne asfaltne plasti.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, se je celovita obnova odseka regionalne ceste skozi Godešič precej zavlekla in bi morala biti končana že v septembru. Po podpisu aneksa bo izvajalec del, to je podjetje CVP, ki je obnovo začel sredi marca 2021, končal do konca oktobra.

Gradbena dela pa v teh dneh potekajo tudi na regionalni cesti Kranj–Jeprca. Zaradi delne zapore z izmenično enosmernim prometom in urejanja s semaforjem se čas vožnje podaljša, zlasti prihaja do daljših zastojev v jutranjih in popoldanskih konicah.

S Policijske uprave Kranj so danes opozorili, da mnogi vozniki ne upoštevajo semaforja, zato prihaja do zmede in nereda. Pozvali so k upoštevanju prometnih pravil.

Zaradi pritožb o prekratkem intervalu pa je policija urgirala pri izvajalcu del, to je Gorenjski gradbeni družbi, naj to bolje uredi in naj ob konicah fizično usmerjajo voznike.

Dela na omenjenem štirikilometrskem odseku ceste od Kranja proti Medvodam bodo predvidoma potekala do konca januarja 2022.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.